Avem vocația intermedierii. Mijlocim între oameni, între proiecte, între afaceri. Orice oraș arată ca o structura neuronală. Buna lui stare este asigurată de calitatea legăturilor dintre neuronii săi, oameni, afaceri sau evenimente. Un oraș lipsit de rețea neuronală, de sinapsele care asigură legătura dintre centrele de informație, este un oraș paralizat. Legătura este cheia. Cu cât este mai bună legătura, cu atât este mai bine răspândită informația. Iar noi suntem legătura prin excelență. Suntem cei care oferă cele mai bune sinapse urbane. Suntem un fel de îngeri. Și livrăm cu pricepere.

Este vorba despre

bucuria de a fi în contact cu orașul. Ne place să îl vedem, să ne bucurăm de frumusețea din jur. Pe bicicletă, legătura dintre om și oraș este imediată. De asemenea, este și foarte ușor de întreținut. Spre deosebire de mașină, te poți deplasa pe unde vrei, cum vrei și cât vrei. Ajungi să cunoști ungherele locului în care trăiești. Pentru că nu mai ești condiționat de aglomeratele artere rutiere. Aparent, orașul se micșorează. Ajungi mult mai repede la destinație. De fapt, el devine mult mai bogat și mai generos în ceea ce are de oferit. Deoarece orașele au fost construite pentru oameni.

Toți curierii Sinapseriei

au înscris în ADN-ul ființei lor nevoia de a merge pe bicicletă. Nu putem explica de ce. Probabil pentru că pe bicicletă ești mai mereu în proximitatea fericirii. Or, pentru cineva care a înțeles acest lucru despre el, a oferi servicii de curierat pe bicicletă este doar o dovadă de coerență internă.