Program : 10:00-18:00

0751 930 888Contact-Methods-Phone-iconWA

Sinapseria este un serviciu de curierat rapid pe bicicletă.

Asigurăm legătura dintre diferite business-uri. Aducem afacerile la ușile clienților acestora. Sau, altfel spus, suntem conexiunea dintre oameni. Ne adresăm în special firmelor care au nevoie de servicii de tip same day delivery. Dar onorăm orice solicitare de livrare door-to-door.

25
lei

Cât costă?

În medie, o livrare costă 25 de lei. Ne sunați, venim la dumneavoastră, luăm coletul și îl ducem oriunde trebuie. Aria noastră de acoperire este întreaga suprafață a Bucureștiului. Pentru livrări care depășesc această arie prețul este mai mare. 

60
min

În cât timp livrăm?

Foarte repede. Cel mai repede. Putem livra și în maximum 30 de minute, de la ridicarea coletului din brațele expeditorului până la predarea sa la destinație. Uneori, ne-a luat și mai puțin de atât. Trebuie doar să ne spuneți cât este de urgent și care sunt parametrii livrării. Durata poate fi influențată de încărcarea flotei și de momentul zilei în care se plasează comanda.

Unde?

În orice cotlon al Bucureștiului. Suntem cei care se mișcă în traficul Bucureștiului cu cea mai mare pricepere. Nu este vorba doar despre viteză, ci și despre buna cunoaștere a modului în care arată labirintul urban, de excelenta orientare pe arterele și străzile prin care pulsează viața orașului. 

Ce livrăm?

Livrăm orice încape într-o geantă mare, este legal și nu pune în pericol viața mesagerului. Venim la expeditor, luăm ceea ce trebuie transportat și ducem la destinație. Ne place să zicem că punem lumea pe roate.  

Când livrăm?

În orice zi a săptămânii, de luni până vineri, între 10 și 18, indiferent de condițiile meteo. O putem face și în afara acestui program, chiar și în weekend, însă avem un tarif diferit. Prețul este de 40 de lei pe livrare. 

Triple Rush

Serviciul Triple Rush. Costă 50 de lei pe livrare. Este dedicat acelor livrări care trebuie făcute sub 60 de minute. Fiind vorba despre situații excepționale, curierii Sinapseriei sunt cei care decid dacă asumă un Triple Rush.