Ne-am născut. - Sinapseria

Posted by | November 11, 2013 | Uncategorized | No Comments
sinapseria

Am venit pe lume. În viteză de pedale și cu ideea clară că vom deveni mai buni ajutându-i pe ceilalți. Făcând legături, intermediind, asigurând punți.
Adevărul este că suntem seduși de vocația intermedierii. Mijlocim între oameni, între proiecte, între afaceri. Orice oraș arată ca o structura neuronală. Buna lui stare depinde nu doar de neuronii săi – oameni, afaceri sau evenimente. Ci și de rețeaua neuronală, de sinapsele care asigură legătura dintre centrele de informație. Cu cât este mai bună legătura, cu atât mai bine este răspândită informația. Suntem un fel de îngeri. Avem și ierarhiile noastre.

Mai este vorba și despre bucuria de a fi în contact cu orașul. Ne place să îl vedem, să ne bucurăm de frumusețea din jur. Pe bicicletă, legătura dintre om și oraș este imediată. De asemenea, este și foarte ușor de întreținut. Spre deosebire de mașină, te poți deplasa pe unde vrei, cum vrei și cât vrei. Ajungi să cunoști ungherele locului în care trăiești. Pentru că nu mai ești condiționat de aglomeratele artere rutiere. Aparent, orașul se micșorează. Ajungi mult mai repede la destinație. De fapt, el devine mult mai bogat și mai generos în ceea ce are de oferit. Deoarece orașele au fost construite pentru oameni.

Toți curierii Sinapseriei au înscris în ADN-ul ființei lor nevoia de a merge pe bicicletă. Nu putem explica de ce. Probabil pentru că pe bicicletă ești mai mereu în proximitatea fericirii. Or, pentru cineva care a înțeles acest lucru despre el, a oferi servicii de curierat pe bicicletă este doar o dovadă de coerență internă.

Așa că apelați la serviciile noastre. Abia așteptăm. Dați-ne de alergat. Vom depăși toate așteptările.

Vrei să plasezi o comandă? Creează-ți cont și venim la tine