"Puterea lui Cinşpe", de pe cincisprezece mai, timp de 15 zile - Sinapseria

Posted by | May 14, 2014 | Uncategorized | No Comments
puterea lui cinspe3micTAIAT

Defect profesional, avem o înclinaţie către mijlociri. Nu este vorba doar despre sinapse. Ci despre intermedieri, mijloc, participări. Adică despre tot ce stă între un punct de început şi un altul de sfârşit. Despre mijlocire ca scop în sine. Chestiunea aceasta ne animă din plin imaginaţia. Și ne pune mintea în priză.

Ceea ce vrem să vă spunem este că am gândit o promoţie: “Puterea lui Cinşpe”. Ideea din spate e nu e complicată. Începând cu cincisprezece mai, adică de la jumătatea acerstei luni, timp de cincisprezece zile, livrăm orice este nevoie la preţul de 15 lei. Pentru comenzi care presupun distanţe foarte, foarte mari şi timpi ultra-urgenţi, este posibil să negociem preţul. Dar asta înseamnă că, oricum, veţi obţine cel mai bun preţ al pieţei.

Timp de 15 zile, livrăm pentru 15 lei în orice cotlon al Bucureştiului. Venim la uşa dumneavoastră şi ducem acolo unde trebuie. Timpii rămân aceiaşi. În medie, 30 de minute de la ridicare. O vom face cu cea mai mare pricepre. Pentru că visăm la un oraş decongestionat. Şi pentru că vrem să vă arătăm că o livrare pe bicicletă de la Sinapseria este cea mai bună soluţie pentru urgenţele voastre. Şi, dacă tariful acesta vă convine, poate rămânem la el. Să vedem cât de mult vă ajută. Pentru început, ne puteţi arăta asta făcând livrări cu noi şi nu a doua zi, cu maşina, la un preț doar ceva mai mic.
Toate acestea, pentru că suntem dintre cei care cred într-un oraş al oamenilor, nu al maşinilor.

 

puterea lui cinspe3BIS-INCERC

 

Vrei să plasezi o comandă? Creează-ți cont și venim la tine