Sinapseria livrează mărţişoare - Sinapseria

Posted by | March 01, 2014 | Uncategorized | No Comments
cov

Sinapseria livrează mărţişoare. O facem pentru cei care au rămas în pană de cadouri sau pentru cei care nu au mai avut timp să le cumpere. Am vorbit cu trei meşteri pricepuţi. Ideea este simplă. Dacă vă place ceva din ceea ce se poate vedea în fotografiile lor, ne daţi de ştire şi vi le aducem. În fine, mai întâi ne asigurăm că mai sunt pe stoc. Preţul unei livrări este de 20 de lei plus preţul mărţişoarelor. Şi oferim acest serviciu până pe 8 martie. Cu alte cuvinte, scoatem buclucul din prima săptămână a lunii martie.

allkimikPrimele mărţişoare asupra cărora ne-am oprit sunt cele realizate de cei de la Allkimik. Sunt relizate prin aplicarea tehnicii fotografice a ambrotipului. Aşa cum spune şi numele tehnicii, impresia creată este nemuritoare. Mărţişoarele acestea sunt mici opere de artă. Preţul lor este 40 de lei.

 

 

 

 

Al doilea meşter priceput este Alexandra Mica. Din mâinile ei ies tot felul de mărţişoare delicate şi pline de prospeţime. Preţul lor variază între 8, 9 şi 10 lei. Sincet să vă spunem, văzându-le frumos aşezate unele lângă altele, am privit totul ca pe un minunat mozaic pe care l-am cumpăra integral.

alexandra mica4 alexandra mica1 alexandra mica2

 

 

 

 

 

 

 

Nu în ultimul rând, ne place mult ceea ce fac cei de la Mărţişoare Handmade Unicat. Folosesc sârmă, mâini pricepute şi multă imaginaţie. Produc nişte mărţişoare elegante şi pline de spirit. Preţul lor variază între 10 şi 20 de lei. Evident, atenţia ne-a fost furată la început de mărţişoarele bicicletă. Însă, am fost nevoiţi să recunoaştem că în ciuda obsesiei noastre şi celelalte mărţişoare sunt minunate.

11 14 bp1

 

Vrei să plasezi o comandă? Creează-ți cont și venim la tine