Sinapseria livrează pentru Cărturești - Sinapseria

Posted by | November 12, 2013 | Uncategorized | No Comments
Carturesti-3

Din 13 noiembrie, Sinapseria livrează pentru Librăria Cărturești. Asocierea s-a întâmplat foarte firesc. Cărturești se ocupă de cultivarea sinapselor cerebrale. Sinapseria asigură cele mai rapide legături urbane. Împreună milităm pentru un oraș al oamenilor. Credem că și de noi depinde atingerea acestui scop.

Pentru că Librăria Cărturești împlinește 13 ani, clienții săi beneficiază printre altele și de noua opțiune de livrare prin serviciul de curierat pe bicicletă. Altfel spus, orice comandă pe care o dau poate fi un manifest pentru un oraș mai puțin sufocat de mașini și mai mult respirat de oameni. Comenzile ajung mai repede, orașul rămâne mai aerisit, legăturile devin mai eficiente.

Le mulțumim celor de la Cărturești pentru deschidere. Când le-am făcut oferta de colaborare au reacționat plini de disponibilitate și au crezut fără nici o ezitare în avantajele pe care parteneriatul propus de noi îl va oferi orașului în care trăim. Ca atare, chiar și atunci când proiectarea detaliilor de logistică ne dădea de furcă, sentimentul bunăvoinței a fost continuu și evident. Iar aceasta este o pasăre rară.

Prezența Cărtureștilor în oraș este pentru noi una dintre insulele normalității cotidiene. De acum, suntem printre cei care prilejuiesc legătura dintre această insulă și ceilalți. Așa că, vă îndemnăm, trimiteți-ne cât mai des pe la ei. Ne place să facem livrări inteligente.

Vrei să plasezi o comandă? Creează-ți cont și venim la tine