Sinapseria şi "Arta nu muşcă" livrează dragoste - Sinapseria

Posted by | March 11, 2014 | Uncategorized | No Comments
Logo proiect

afis Livrez DragosteLucrurile s-au întâmplat firesc. De obicei ne ferim de cuvinte mari şi greu de apucat precum „firesc”, „natural”, „esenţial”, însă atunci când am fost contactaţi de Loredana Munteanu, de la Arta nu muşcă, am avut uşoara senzaţie că tocmai am fost vizitaţi de acest ceva mai anevoie de prins.

Povestea e simplă. De Valentine’s Day am livrat gratuit orice era menit a aduce doi oameni împreună. Numele nostru este Sinapseria. Asigurăm legături între oameni, proiecte, afaceri. Nu aveam cum să trecem cu vedere ziua cu pricina. Şi am făcut bine, pentru că serviciul oferit de noi a avut succes. Din acest motiv, am repetat povestea şi de Dragobete. Am pus din scurt pe picioare proiectul Dragobeting people. A fost şi mai bine. Ne-am bucurat să fim încă o dată martorii bucuriei celor care primeau sau dăruiau.

În momentul în care am primit de la Loredana Munteanu oferta de a asigura livrările din cadrul Proiectului „Livrez dragoste”, pus la cale de Asociaţia Arta nu muşcă, am ştiut că aveam de făcut lucruri împreună.

Cum funcţionează proiectul Livrez Dragoste?

Accesaţi website-ul www.livrezdragoste.artanumusca.ro, apoi secţiunea “Scrisoarea ta”, Completaţi formularul de acolo şi optaţi pentru o surpriză din partea partenerilor proiectului (Fa România şi Editura Litera). Cei de la Arta nu muşcă au o echipă de scribi talentaţi. Ei vor redacta gândurile voastre cu stiloul pe hârtie reciclată. Livrarea  scrisorii se va face pe bicicletă, doar în Bucureşti, şi de ea ne vom ocupa noi, Sinapsarii.

Livrările vor începe din data de 17 Martie. Însă, până atunci puteţi trimite solicitările voastre pe siteul dedicat proiectului:  www.livrezdragoste.artanumusca.ro

Pentru ca totul să fie clar, echipa de la Arta nu muşcă a pregătit şi un scurt film de prezentare. Aveţi şi acolo toate detaliile. Veţi vedea şi un biciclist. Nu e de la noi, dar este un om cu bicicletă la cap. Ceea ce vă dorim şi vouă!

)

 

Parteneri proiectului: Fa, Sinapseria, Editura Litera, AristoCats Bistro, Adevărul, Realitatea.net, Ziare.com, Diva Hair, Blitz TV, 121.ro

Vrei să plasezi o comandă? Creează-ți cont și venim la tine