Sinapseria testează noua geantă Turific! - Sinapseria

Posted by | February 21, 2014 | Uncategorized | No Comments
535557_454483494608377_1915453670_n

O spunem de la început, ne place enorm ce face măiastrul croitor Turific!. Probăm asta spunându-vă clar că alergăm pe biciclete echipați zdravăn cu ceea ce se naște din mâinile sale pricepute: vreo patru genți, vreo 4 șepci, vreo patru strapuri de prins pantalonii plus alte obiecte adaptate la cerere, banner de prins pe geanta, șapcă și o altă geantă recondiționate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAșa că în momentul în care Turific! ne-a întrebat dacă vrem să probăm noul model de geantă născut în laboratoarele sale mai că nu l-am luat pe sus indignați de faptul că s-a gândit că nu am vrea. Ca atare, a doua zi intram în posesia genții din imagine. A fost zilinic folosită de Ioana.

Este croită după un al doilea mare model al genților de curier. Atuul ei principal este dimensiunea reglabilă. Când nu e locuită de obiecte voluminoase arată ca o geantă de spate foarte șic. Când trebuie înghesuit universul în ea se rezolvă desfășurând partea superioară a genții care, până atunci, sătea frumos rulată ca un cozonac bănățenesc. Evident, este super impermeabilă. Am probat-o pe ploi și ninsori. Are buzunare exterioare care pot fi adaptate, plasate, cusute conform nevoilor voastre.

Pentru noi, singurul inconvenient a fost acela ca nu avea un buzunar exterior mai spațios, în care să poată intra lejer chitanțierul, facturierul, portofelul și alte lucruri mai importante. Problema e doar un detaliu de construcție. Fiind prototip nu a fost adaptată nevoilor noastre specifice.

Ca de obicei pentru Turific!, croiala este super rezistentă. În momentul în care transporți uLock-ul într-unul dintre buzunarele exterioare ale genții e bine ca acesta să aibă cusături în care forța să fie puternică. La fel sunt și bretelele. Rezistente, reglabile și comode. Pe scurt, în curând vom achiziționa măcar astfel de geantă. Ceea ce vă îndemnăm și pe voi să faceți cu multă încredere. Turific! îmbunătățește substanțial sănătatea biciclistului.

Vrei să plasezi o comandă? Creează-ți cont și venim la tine